24 Ιουν 2016

Να δω απο εδω και περα οι ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ τι θα λενε στα παιδια τους?ΟΤΙ προσκυνησαν τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ?Οι λαοι ΤΩΡΑ θα αντιδρασουν και θα τους καταπιουν!!!

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικοι δοσιλογοι των ΓΕΡΜΑΝΩΝ ,οι κατσιαπλιαδες πολιτικοι μας νομιζω οτι εχουν αντιληφθει οτι ΕΡΧΕΤΑΙ το τελος τους.
Οι υποτακτικοι
ΓΑΠ,ΣΑΜΑΡΑΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΤΣΙΠΡΑΣ,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΦΩΦΗ και ολο το κακο συναπατημα ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.
ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ θα γεννηθουν ΤΩΡΑ.....Θα ερθουν ως ΑΣΤΡΑΠΗ και θα τους καταπιουνΑπό σήμερα είμαστε όλοι Βρετανοί ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Κι αυτό γιατί οι Αγγλοι πολίτες έδωσαν ένα γερό χαστούκι στην νοσηρή γραφειοκρατία των Βρυξελλών η οποία είχε μολυνθεί από τον ελληνικό ιό.
ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝ εναν υπερηφανο λαο για να γλυτωσουν οι κλεφτες πολιτικοι...ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝ εναν λαο για να του παρουν την περιουσια του και την ελευθερια του.ΤΩΡΑ ηρθε η ΩΡΑ για να πληρωσουν ΟΛΟΙ τους.
Ηδη η Ευρώπη βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένη μετά την επιχείρηση “διάσωσης” της Ελλάδος η οποία μετά από 7 χρόνια φοροκλοπής κατέληξε να είναι απλά μια προσπάθεια διάσωσης του πελατειακού κράτους με κάθε τίμημα για την ιδιωτική οικονομία.
Οι Βρετανοί πολίτες έσπευσαν στις κάλπες αρκούντως τρομοκρατημένοι ιδιαίτερα μετά την εκτέλεση της βουλευτού των Εργατικών, ένα έγκλημα που φέρνει την σφραγίδα μυστικών υπηρεσιών και όχι μόνο.