26 Μαΐ 2016

ΕΙΝΑΙ για πολλες κλωτσιες αυτα τα παιδια!!!ΚΑΙ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ!!!


ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ!
Αρνητικά τοποθετήθηκε για την αύξηση του ΦΠΑ από το 23% στο 24% και ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, ο Γ. Κατρούγκαλος παραδέχτηκε...
ότι «η αύξηση του ΦΠΑ είναι κακό μέτρο» αλλά εξήγησε:

Θα έπρεπε όμως να το συγκρίνουμε με τα πολύ χειρότερα που μας ζητούσαν οι δανειστές, δηλαδή να αυξήσουμε το ΦΠΑ κατά 10 μονάδες στο ρεύμα και το νερό. Δεν υπήρχε εναλλακτική λύση μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σχετικά με τα εργασιακά, ο κ. Κατρούγκαλος επεσήμανε ότι οι δανειστές πάντα ζητούσαν ομαδικές απολύσεις και αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου υπογράμμισε ωστόσο ότι «εμείς αυτά δεν τα θέλουμε, δεν τα συζητάμε» και πρόσθεσε:

Δεν έχουμε υπογράψει τίποτα που να ενισχύει την εργασιακή ζούγκλα που έχουμε τώρα. Αντίθετα έχουμε βάλει στο τραπέζι την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων» σημείωσε. Σε αυτή τη φάση που είμαστε σε δύσκολες ώρες προσπαθούμε να μοιράσουμε τα βάρη με τον δικαιότερο τρόπο. Δηλαδή να πάρουμε λίγα από τους πολλούς αλλά πολλά από τους λίγους που έχουν οικονομική άνεση να δώσουν περισσότερα.

φιμωτρο