26 Μαΐ 2016

ΚΑΤΙ ΠΙΝΟΥΝ και ΔΕΝ ΜΑΣ δινουν !!!Ειναι δυνατον να λεει στα παραπολιτικα αυτα τα ξεφτιλικια ;

ΕΙΔΕ σημαδι και αυτη αλλα ΞΟΥΛΙΔΟΥ στον ουρανο???Περιχαρής χθες το βράδυ η  βουλευτής του  ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά σε αντίθεση με την Κυριακή το απόγευμα  στη  Βουλή που  ήταν στα «μαύρα πανιά» απειλώντας ότι δεν θα ψηφίσει το
νομοσχέδιο με τους έμμεσους φόρους  και τα άλλα εξοντωτικά  μέτρα. Όπως είχαν αποκαλύψει τα   «Π» η Άννα   μία μέρα νωρίτερα είχε πέσει θύμα ληστείας στο  Σύνταγμα  όπου  άγνωστος της είχε αρπάξει την τσάντα με το πολύτιμο κόκκινο καρνέ το οποίο  περιείχε τηλέφωνα δεκαετιών. 
Συνέβη λοιπόν το εξής.  Στη διάρκεια της πρώτης ανάγνωσης του ονόματος της για την ψηφοφορία η  κ. Βαγενά δεν βρισκόταν στην αίθουσα της  Ολομέλειας  ούτε είχε σκοπό να πάει.   Όμως εκείνη τη στιγμή μπήκε ασθμαίνοντας  στη Βουλή πολίτης  που κρατούσε στα χέρια του την κλαπείσα μαύρη τσάντα με το καρνέ και της το παρέδωσε.
Τα είχε βρει λίγο νωρίτερα σε έναν  κάδο απορριμμάτων στο  Μοναστηράκι.  Εκείνη θεώρησε την εξέλιξη σημαδιακή και πριν  τη δεύτερη ανάγνωση του μπήκε μέσα και είπε  ΝΑΙ.  Όπως έλεγε στα parapolitika.gr  από την τσάντα της έκλεψαν μόνο τα γυαλιά πρεσβυωπίας , ένα κινητό τηλέφωνο παλαιάς τεχνολογίας και το πορτοφόλι με  20 ευρώ. 
ΔΓΙΑΝΝ   
http://www.parapolitika.gr/