26 Μαΐ 2016

ΒΡΕΘΗΚΕ και 3ος μαρτυρας για την αγωγη...βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ!!

ΤΕΛΙΚΑ ειναι παιδια γεματα χαρα...το πρωι ψηφιζουν και το βραδυ λενε οτι ειναι αντισυνταγματικο αυτο που εκαναν!!
Τα δικαστηρια θα εχουν πολυ δουλεια με την ομολογια τους ..ΜΗΠΩΣ αυτο κυριοι ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ ?Τι λετε?Οι δικαστες τι λενε?
Ο ένας μετά τον άλλον στελέχη της συγκυβέρνησης αποδομούν το νομοσχέδιο που ψήφισαν πριν
από λίγες ημέρες με αιχμή τον ΦΠΑ στα νησιά. Το θέμα σήκωσε πρώτος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψη του στη Σύρο, όπου τον χαρακτήρισε αντισυνταγματικό. Ακολούθησε το πρωι ο Πρόεδρος της Βουλής με τηλεοπτική του συνέντευξη όπου δήλωσε ότι η αύξηση του ΦΠΑ βρίσκεται στο όριο της αντισυνταγματικότητας και το πάζλ σημπληρώνει ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός.
Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, στηλίτευσε έντονα το επίμαχο μέτρο. «Ο κύριος Καμμένος είπε μέχρι και αντισυνταγματικές κάποιες ρυθμίσεις για τον ΦΠΑ στα νησιά. Παρότι διαφωνώ συνήθως μαζί του αυτή τη φορά συμφωνώ. Μπορεί να μην έλεγα εγώ τον όρο αντισυνταγματικό αλλά ήταν απαράδεκτο το μέτρο και καταργεί τη νησιωτικότητα. Και ξέρουμε όλοι κάτω από ποιες πιέσεις το ψηφίσαμε», σημείωσε ο Ηλίας Καματερός δημιουργώντας αίσθηση στους συνομιλητές του.