27 Απρ 2016

Ωπα! Η Χίλαρι Κλίντον και… το αεροσκάφος των οργίων! (ΦΩΤΟ)

Η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ νοίκιασε για την προεκλογική της εκστρατεία το αεροπλάνο όπου ο διάσημος playboy κάνει Σόδομα και Γόμορα.
Έκανε γκάφα ή όχι;

Ο χρόνος θα δείξει για την Χίλαρι Κλίντον η οποία νοίκιασε για την προεκλογική της εκστρατεία το αεροπλάνο των οργίων που ανήκει στον Dan Bilzerian.
Ο βασιλιάς του Instagram και πολυεκατομμυριούχος playboy έχει γίνει διάσημος για τις
εκκεντρικότητές του και την τάση του να προκαλεί σκάνδαλα.
Τα οργιώδη πάρτι του με βασίλισσες ομορφιάς και πορνοστάρ μέσα στο συγκεκριμένο αεροπλάνο έχουν ρίξει ουκ ολίγες φορές το Instagram και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.
Αυτό που προκαλεί πάντως ενδιαφέρον είναι πώς η τόσο έξυπνη Χίλαρι Κλίντον επέλεξε να ενοικιάσει το συγκεκριμένο αεροσκάφος καθώς ο Bilzerian δεν ανήκει όπως φαίνεται στους υποστηρικτές της. Ο διάσημος playboy είχε πρόσφατα συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ και του είχε πει ξεκάθαρα πως τον υποστηρίζει στην κούρσα της προεδρίας των ΗΠΑ.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο αεροσκάφος δεν είναι αυτό που μεταφέρει την Κλίντον, αλλά τους δημοσιογράφους και το επιτελείο που την ακολουθούν. Το σίγουρο είναι πως η συντηρητική κοινή γνώμη των ΗΠΑ θα επηρεαστεί από την κίνησή της να νοικιάσει το αεροσκάφος που ανήκει στον συγκεκριμένο άνθρωπο.
Το τζετ ανήκει στην Goat Airways LLC, μια εταιρεία που ανήκει στον Bilzerian. Ο σειριακός αριθμός στο αεροπλάνο είναι N701DB, με τους δύο τελευταίους χαρακτήρες να σημαίνουν Dan Bilzerian.
Το αεροσκάφος των οργίων, του σεξ και των όπλωνΣτο συγκεκριμένο αεροσκάφος έχουν τραβηχτεί μερικές εκατοντάδες φωτογραφίες που δείχνουν ακριβώς τι έχει κατά καιρούς συμβεί στις πτήσεις που έχει κάνει. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες ο Bilzerian είχε ανεβάσει μια φωτογραφία που κυριολεκτικά έριξε το Instagram και προκάλεσε χαμό στον ξένο Τύπο. Γυναίκες γυμνές τον έχουν περικυκλώσει στο κρεβάτι που μοιάζει με χαρέμι.
Ποιος είναι ο Dan Bilzerian
Αλήθεια ποιος είναι ο Dan Bilzerian που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει πολυεκατομμυριούχος και να κάνει ζωή χαρισάμενη; Είναι ο μάγος του πόκερ ή απλά μάγος της απάτης; Ο βασιλιάς του Ιnstagram έχει κάνει σημαία του το εύκολο χρήμα, τις γυναίκες και τα όπλα ενώ οι κακές φήμες λένε πως πριν καταπιαστεί με τον τζόγο και το πόκερ, είχε βάλει χέρι στα εκατομμύρια που υπεξαίρεσε ο πατέρας του από το αμερικανικό κράτος.
Τα λεφτά, το αλκοόλ, οι γυναίκες και τα όπλα του είναι οι καθημερινές του ασχολίες. Η ζωή του είναι μια απέραντη και ατέλειωτη κραιπάλη. Ο playboy οργιάζει, κάνει πάρτι και κυκλοφορεί με γιοτ και προσωπικά αεροσκάφη περιτριγυρισμένος από καλλονές. Λέει πως είναι αυτοδημιούργητος και διαφημίζει τον εαυτό του λέγοντας πως βγάζει αμύθητα ποσά χάρη στην ικανότητά του να παίζει πόκερ και φυσικά πάντα να κερδίζει. Μάλιστα σε συνέντευξή του είχε πει ότι στο παρελθόν κατάφερε να κερδίσει παίζοντας πόκερ 50 εκατομμύρια δολάρια σε ένα μόλις έτος.
Ο Dan κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να γίνει ο αρσενικός Kim Kardashian ποστάροντας αντί για τα οπίσθιά του, τους κοιλιακούς τους, τα εκατοντάδες κορίτσια του, τα όπλα του και τις ντάνες του από μετρητά.
μακελειο