2 Μαρ 2016

Ξύλο στην πλ.Βικτωρίας ανάμεσα σε Αφγανους!-Ορμησαν και έσπασαν πουλμανάκι ηλίθιου που τους πήγε τρόφιμα και ρούχα



[Που πας ρε ηλίθιε ξεβράκωτος στ' αγγούρια; Δώστα σε καμιά ΜΚΟ να τα μοιράσουν αυτοί που έχουν εμπειρία με κάφρους....]

Στα χέρια ήρθαν δύο ομάδες Αφγανών στην πλατεία Βικτωρίας. Ολα ξεκίνησαν περίπου στις 14:00 το μεσημέρι όταν όταν στο σημείο έφτασε με ένα πουλμανάκι γεμάτο τρόφιμα
και ρούχα.
Ενας ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου από την Καλαμάτα μαζί με δύο γυναίκες θέλοντας να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είχαν βρει καταφύγιο στην πλατεία Βικτωρίας έφτασαν στο σημείο προκειμένου να μοιράσουν τα τρόφιμα και τα ρούχα. Ωστόσο μόλις έγιναν αντιληπτοί από τους Αφγανούς μετανάστες ακολούθησε πανδαιμόνιο. 





Οι μετανάστες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και σημειώθηκε γενική σύρραξη στην προσπάθεια τους να πάρουν τα τρόφιμα και ρούχα. Το περιστατικό σημειώθηκε στο κάτω μέρος της πλατείας και σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία ήταν απούσα.




Η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου που είχε πάει για να βοηθήσει είπε πως από τα επεισόδια υπέστη ζημιές το πουλμανάκι, ενώ μόλις έφτασε στο σημείο κάποιος του άρπαξε τα κλειδιά, τα οποία βρέθηκαν τελικά μόλις επανήλθε η ηρεμία στο σημείο.

Οπως ήταν λογικό οι τρεις άνθρωποι που πήγαν με δική τους πρωτοβουλία στην πλατεία Βικτωρίας για να βοηθήσουν τους μετανάστες τρομοκρατήθηκαν από το περιστατικό.