12 Φεβ 2016

Ποιος είναι ο πασίγνωστος ηθοποιός της τηλεόρασης και η σύζυγος επιχειρηματία που ήταν εξαιρετικοί πελάτες του κυκλώματος κοκαΐνης στο Κολωνάκι; Διαβάστε διαλόγους φωτιά...

Μεγάλη ζήτηση είχε ο 52χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος φέρεται να έπαιζε κεντρικό ρόλο στη διακίνηση κοκαΐνης και χασίς στο «κύκλωμα του Κολωνακίου». Διαβάστε τους απίστευτους διαλόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι οποίες και επιβεβαιώνονται από δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας,  το φως της δημοσιότητας φέρνουμε  μερικούς διαλόγους του 52χρονου με έναν πελάτη του ο οποίος έχει πέσει... θύμα των μπλόκων των αγροτών με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η παραλαβή των ναρκωτικών.
Πελάτης: Γιατί αργούμε έτσι, ρε φίλε, τι γίνεται;
52χρονος: Δεν φταίω εγώ, δεν βλέπεις τι γίνεται με τους αγρότες; Δεν μπορούν να περάσουν τα πράγματυα
Πελάτης: Και τι θα κάνουμε εμείς; Πώς θα τη βγάλουμε;
52χρονος: Το ξέρω, φίλε, αλλά έχω έναν άλλο σχεδιασμό για πιο κοντά, πιο αυτό, κατάλαβες; Λίγο υπομονή κάνε και θα δούμε τι θα γίνει.
Πελάτης: Τόση καθυστέρηση; Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Δηλαδή άμα οι αγρότες καθίσουν στις εθνικές για κανά δυο μήνες τι θα κάνουμε; Μήπως έχεις, ρε, κανένα άλλο πρόβλημε;
52χρονος: Όχι, αγορίνα μου, τι λόγια είναι αυτά που λες; Κάνε λίγο υπομονή και όλα θα τα κανονίσουμε. Αγορίνα μου, όλος ο κόσμος έχει πρόβλημα, δεν είσαι μόνο εσύ.
http://www.athensmagazine.gr/