27 Αυγ 2015

Τι γυρεύουν διαχειριστές της Morgan Stanley στην Αθήνα… προεκλογικά;


morgan
Την ώρα που οι ελληνικές τράπεζες ετοιμάζουν βαλίτσες για το roadshow της EXAE στο Λονδίνο που θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Σεπτεμβρίου, διαχειριστές της ..
Morgan Stanley βρίσκονται στην Αθήνα. Γιατί έχουν έρθει; Για να ενημερωθούν απο κοντά για την κατάσταση του εγχώριου τραπεζικού συστήματος, την πορεία της ανακεφαλαιοποίησης αλλά και να μάθουν ποια projects θα τρέξουν μετά τις εκλογές.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Σοφοκλέουςin, οι εκπρόσωποι της αμερικανικής επενδυτικης τράπεζας θα έχουν επαφές με τραπεζικά στελέχη, επιχειρηματίες αλλά και κορυφαίους οικονομικούς παράγοντες.
Βεβαίως, σε αυτή τη φάση και καθώς αναμένονται οι ΑΜΚ των τραπεζών στο τελευταίο δίμηνο του έτους, είναι μια καλή ευκαιρία για τους τραπεζίτες να διερευνήσουν τις διαθέσεις του διεθνούς οίκου σχετικά με μια ενδεχόμενη συμμετοχή του στις ΑΜΚ.
Παράλληλα, οι διαχειριστές θα δουν και εκπροσώπους επιχειρηματικών ομίλων προκειμένου να ενημερωθούν για τις προοπτικές τους ενώ έχουν προγραμματιστεί ραντεβού και με φορείς που είναι αρμόδιοι για τα θέματα ιδιωτικοποιήσεων.
http://www.crashonline.gr/