27 Αυγ 2015

Τον πανε για φουντο οι ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ τον ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ:Μητσοτάκης:Να τηρεί το Σύνταγμα ο ΠτΔ, όχι να κάνει χατήρια του Τσίπρα

Πως θα κερδισουν τον μεσαιο χωρο?
Αφηνουν χωρο στην αστικη ταξη να ψηφισει ΤΣΙΠΡΑ και αυτοι θελουν ηττα της Ν.Δ για να παρουν το μαγαζι!!!!
ΚΥΡΙΑΚΟ αφηστε τα παιχνιδακια ..
Μιλησε στο βημα fm και ειπε τα εξης:
Για τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
«Ο κ. Τσίπρας, αν μπορούσε να κάνει εκλογές 15αύγουστο, θα τις είχε κάνει. Θέλει να αποφύγει όπως ο διάολος το λιβάνι να συζητήσει παρουσία των υπόλοιπων πολιτικών αρχηγών, γιατί δεν ενδιαφέρεται να επιχειρήσει να σχηματίσει κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή. Άρα, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να δικαιολογήσει την απόφασή του να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές και νομίζω ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει μια υποχρέωση να μην παίξει το παιχνίδι του κ. Τσίπρα. Ξέρω ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να τηρεί το Σύνταγμα. Δεν είμαι συνταγματολόγος, αλλά καλά ελληνικά ξέρω και το Σύνταγμα το διαβάζω και το ερμηνεύω σωστά. Αυτό ζητώ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές για να λύσει τα δικά του εσωκομματικά προβλήματα.. Είναι αυτός, ο οποίος δεν θέλει να συζητήσει με τα άλλα κόμματα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ευθύνη να συγκαλέσει τη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών κι αν ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να έρθει, ας μην έρθει. Η τήρηση του Συντάγματος αποτελεί την πρώτη και την ύψιστη υποχρέωση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αυτό λέω, ναι (σ.σ.: ότι ο ΠτΔ κάνει το «χατίρι» του κ. Τσίπρα). Αν δεν συγκαλέσει την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να εμφανίζεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ότι κάνει το χατίρι του κ. Τσίπρα. Μπορεί να έχει την άποψη αυτή, είναι ο μόνος εξ’ όσων γνωρίζω, από τους συνταγματολόγους, ο οποίος έχει αυτή την άποψη.»