27 Αυγ 2015

Νέος μπελάς.. για Φαίη και Γιώργο: Μπράβοι τους έβαλαν στο μάτι

φαι-γιωργος

Η συγκεκριμένη υπόθεση τον έχει “κάψει” κι ελπίζει ότι σε είκοσι περίπου μέρες όχι μόνο θα λάμψει η αλήθεια αλλά θα πάρει πίσω τις οικονομίες μιας ζωής που μέσα σε ένα ..
βράδυ έγιναν καπνός. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μπορεί να απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους, όμως το μυαλό τους δεν ξεκολλάει από την εκδίκαση της αγωγής τους για τα χαμένα 500.000 ευρώ που “έφαγε” από τον παρουσιαστή ένας χρηματιστής φίλος του. Το… ραντεβού στα δικαστήρια έχει δοθεί για τις 15 Σεπτεμβρίου όπως πρώτο αποκάλυψε το “YES!” και ήδη το ζευγάρι σε συνεργασία με γνωστό  δικηγόρο,  ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με στόχο την τελική δικαίωση.
Ο Γιώργος και η Φαίη είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω και νιώθουν σίγουροι όχι μόνο για την καταδίκη του “φίλου” τους για τα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται αλλά και για την επιστροφή των χρημάτων που έχασαν. Είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τέλους την υπόθεση, έχοντας εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη.
Σε όλη αυτή την υπόθεση όμως υπήρχε ακόμη ένα στοιχείο που έβγαλε το ζευγάρι από τα ρούχα του. Το γεγονός ότι νονοί της νύχτας πλησίασαν τον παρουσιαστή για να τον βοηθήσουν  να πάρει πίσω τα χρήματά του…
http://www.makeleio.gr/?p=423030