1 Μαΐ 2015

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ στον Λευκό Οίκο!! Κανείς δεν ασχολήθηκε με τον Ομπάμα, όταν είδανε αυτό το θέαμα!! (φωτο)


chrissymodel

Το προκλητικό άνοιγμα στη βραδινή τουαλέτα της με την οποία… εμφανίστηκε στο ετήσιο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου την εξέθεσε ανεπανόρθωτα.

Όμως η Κρίστι Τέιγκεν το χάρηκε με την καρδιά της όπως και όλοι οι άνδρες που είχαν την τύχη να είναι παρόντες, ανάμεσά τους και ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα.
Στο ετήσιο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, το 29χρονο μοντέλο επισκίασε τον Αμερικανό πρόεδρο που παρά τα αστεία και τα καρφιά του σε Αμερικανούς πολιτικούς, δεν κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων όπως η 29χρονη Κρίσι.
Μάλιστα, πριν ένα μήνα, η Κρίσι έκανε ολόγυμνη φωτογράφηση μπροστά στα μάτια του συζύγου της. Η Κρίσι και ο σύντροφός της, Τζον Λέτσεντ, πραγματοποίησαν μία αισθησιακή φωτογράφηση στο Μαιάμι με το μοντέλο να μην διστάζει να βγάλει όλα του τα ρούχα και να παίξει με τα κύματα την στιγμή που ο βραβευμένος με Όσκαρ καλλιτέχνης την κοιτούσε εκστασιασμένος.
Η φωτογραφία που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας με την 29χρονη Τέιγκεν να χορεύει σφιχταγκαλιασμένη με το σύζυγό της βγάζοντας άθελά της στη φόρα ότι έχει και δεν έχει, είναι άκρως ενδιαφέρουσα, όπως σχολιάζει η ίδια.
Κατά την διάρκεια του χορού , το άνοιγμα στο φόρεμα της Κρίσι έγινε ακόμα πιο αποκαλυπτικό αφήνοντας σχεδόν σε κοινή θέα την ξυρισμένη «ευαίσθητη περιοχή» του μοντέλου καθώς η 29χρονη καλλονή φορούσε καλσόν στο χρώμα του δέρματος  το οποίο δεν κάλυπτε σχεδόν τίποτα.
Φρεσκάροντας τη μνήμη των αναγνωστών της, η εφημερίδα “Bild” υπενθυμίζει ότι, η Κρίσι έγινε διάσημη πριν από πέντε χρόνια όταν πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού «Sports Illustrated» φορώντας ένα καυτό μπικίνι μαζί με άλλες καλλονές.
Εκτός από την τελευταία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση της Κρίσι,  στο ετήσιο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου σχολιάστηκαν επίσης τα χιουμοριστικά… καρφιά του Αμερικανού προέδρου στη Χίλαρι Κλίντον, την επικρατέστερη υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2016.
Αφού παρατήρησε αρχικά ότι ορισμένοι Αμερικανοί ζουν σε μια εποχή αβεβαιότητας, ο Μπαράκ Ομπάμα πρόσθεσε: «Για παράδειγμα, έχω μια φίλη που πριν από λίγες εβδομάδες έβγαζε εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο και τώρα ζει σε ένα βαν στην Αϊόβα».