26 Μαΐ 2015

Τζιχαντιστές έκαψαν 20χρονη που αρνήθηκε να πάρει μέρος σε σεξουαλικό οργιο

Οι τζιχαντιστές στο Ισλαμικο Κράτος έκαψαν ζωντανή την 20χρονη Zuhour Kati επειδή αρνήθηκε να συμμετάσχει σε σεξουαλικά όργια. Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκάλυψε ..
η εντεταλμένη του ΟΗΕ για ζητήματα σεξουαλικής βίας Ζαινάμπ Μπανγκούρα.

Τα σκλαβοπάζαρα και η σεξουαλικές  διαστροφές

Η αξιωματούχος του διεθνούς οργανισμού τονίζει ότι ο βασανισμός και η θανάτωση της κοπέλας δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό κάνοντας λόγο για ομαδικούς βιασμούς, σεξουαλικά όργια, ποικίλες διαστροφές πολλές απο τις οποίες με ακραία βαναυσότητα, αλλά και εξώθηση στην πορνεία. Αναφέρει ότι «όμορφες παρθένες» αιχμαλωτίζονται από τους τζιχαντιστές και πωλούνται σε σκλαβοπάζαρα με την μέθοδο της δημοπρασίας: «Αφου εισβάλλουν σε ένα χωριό εκτελούν αγόρια και άνδρες άνω των 14 ετών. Οι γυναίκες χωρίζονται από τα κορίτσια. Τα κορίτσια τα γδύνουν και εξετάζουν την παρθενία τους, το μέγεθος του στήθους τους και την ομορφιά τους. Οι νεώτερες που εθιωρούνται ως οι ομορφότερες παρθένες πιάνουν μεγαλύτερες τιμές και στέλνονται στην Ράκα, το προπύργιο των τζιχαντιστών.».
Η Ζαινάμπ Μπανγκούρα περιγράφει την διαδικασία που ακολουθούν οι έμποροι σκλάβων: «Πρώτα διαλέγουν οι σεΐχηδες, μετά οι εμίρηδες και τέλος οι μαχητές. Πολλές φορές ο κάθε «αγοραστής» παίρνει τρία ή τέσσερα κορίτσια, τα οποία κρατά για ένα μήνα ή μέχρι να τα βαρεθεί και στη συνέχεια τα μεταπουλά.» Αν και ο πραγματικός αριθμός γυναικών που έχουν αιχμαλωτιστεί από τζιχαντιστές δεν μπορεί να διαπιστωθεί με ακρίβεια, εκτιμάται ότι αυτές κυμαίνονται μεταξύ 3.000 και 5.000.
http://www.thetoc.gr/diethni/article/tzixantistes-ekapsan-20xroni-pou-arnithike-na-parei-meros-se-seksoualiko-orgio