3 Μαρ 2015

Νέα κλειστά δείπνα δελφίνων στη Νέα Δημοκρατία.....ΔΕΛΦΙΝΟΙ να τους κλαινε οι ρεγγες....

«Τα γεύματα και τα πολυπληθή δείπνα τέλος. Τώρα οι συναντήσεις γίνονται δυο-δυο, τρεις-τρεις σαν τους... Χιώτες».
Την επισήμανση αυτή έκανε πριν από λίγες ημέρες έμπειρο κοινοβουλευτικό στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατέδειξε τις εσωτερικές διεργασίες...
που συντελούνται στη Νέα Δημοκρατία μετά την εκλογική συντριβή στις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Για παράδειγμα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Secret», τις τελευταίες ημέρες έχουν συναντηθεί κατ’ ιδίαν ο Νίκος Δένδιας με τον Κωστή Χατζηδάκη και με τον Μάκη Βορίδη.
Επαφές είχε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε πρόσφατα με την κυρία Κεφαλογιάννη και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, ενώ βλέπει καθημερινά στελέχη από όλες τις «τάσεις» και τις «συνιστώσες» του κόμματος. Στο σπίτι του στη Δροσιά, αλλά και στο πολιτικό γραφείο πίσω από την Εθνική Πινακοθήκη επιλέγει να κάνει τις συναντήσεις του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος έχει επιλέξει να συνομιλεί κυρίως με μικρομεσαία στελέχη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν βλέπει κορυφαία στελέχη.
Σε ό,τι αφορά την Ολγα Κεφαλογιάννη, μετά από έναν γύρο επαφών, έχει επιλέξει τη σιωπή για τα επόμενα βήματά της. Την προηγούμενη εβδομάδα, πάντως, όπως αποκάλυψε το parapolitika.gr, συναντήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» με τον πρώην υπουργό Βασίλη Κικίλια.