2 Μαρ 2015

Οι βουλευτές να φέρουν πίσω στην Ελλάδα τα λεφτά που έχουν στο εξωτερικό ζητά ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος


Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος Είμαστε ανοικτοί για κυβερνητικές συνεργασίες μετά τις εκλογέςΠαρέμβαση από την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου προς το σύνολο των μελών της Βουλής των Ελλήνων προκειμένου να φέρουν πίσω στην Ελλάδα καταθέσεις που διατηρούν σε τράπεζες του εξωτερικού ζητά
ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Σύμφωνα με την επιστολή του κ. Κωνσταντινόπουλου η πρόεδρος καλείται να ζητήσει από όλους να προχωρήσουν στο ύψιστο πατριωτικό τους καθήκον που ταυτοχρόνως θα είναι και παράδειγμα προς όλους τους Έλληνες.
Επισημαίνεται ότι προφανώς ο βουλευτής και δελφίνος του ΠΑΣΟΚ έχει κατά νου και φωτογραφίζει, με αυτή του την επιστολή, εκτός όλων των άλλων και μερίδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ορισμένοι εκ των οποίων είναι και μέλη του υπουργικού Συμβουλίου που με βάση τα πόθεν έσχες είχαν δηλώσει καταθέσεις στο εξωτερικό.
«Είναι γνωστή σε όλους μας η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και η έλλειψη ρευστότητας στις τράπεζες, η οποία δημιουργεί «ασφυξία» στην αγορά» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει: «Ενόψει αυτής της κατάστασης, τα μέλη της Βουλής, η συμπολίτευση, η αντιπολίτευση και όλα τα πολιτικά κόμματα του δημοκρατικού τόξου οφείλουμε να στηρίξουμε τις προσπάθειες της Κυβέρνησης για εξεύρεση συμφωνίας με τους Ευρωπαίους εταίρους μας από την μια, αλλά και τη λήψη μέτρων, τα οποία θα θωρακίζουν και θα στηρίζουν το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα από την άλλη».
«Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η Κυβέρνηση και οι ελεγκτικοί της μηχανισμοί είναι αναγκαίο άμεσα να αναζητήσουν και να ελέγξουν όλους του πολιτικούς, οι οποίοι μετέφεραν χρήματα με εμβάσματα ή άνοιξαν τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό τα τελευταία έτη. Η Βουλή των Ελλήνων είναι επιβεβλημένο να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια», καταλήγει η επιστολή του κ. Κωνσταντινόπουλου.

koolnews.gr