2 Μαρ 2015

Συνελήφθη η Αγγελική, η 22χρονη συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού (εικόνες)


Συνελήφθη η Αγγελική, η 22χρονη συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού (εικόνες)Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας η 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία καταζητείτο ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού και μέλος της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Η σύλληψη της 22χρονης φοιτήτριας πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Σαλαμίνας. Πληροφορίες αναφέρουν πως πάνοπλοι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε σπίτι συγγενικού της προσώπου (φυλακισμένου της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς») όπου η 22χρονη βρέθηκε και συνελήφθη. Η Αγγελική Σπυροπούλου φέρεται ως βασικός συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού, αποτελώντας παράλληλα συνδετικό κρίκο του ίδιου με την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Η Αγγελική οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και αργότερα σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών.
aggeliki-ksiros-mesa-sillipsi
Εκτός από την Αγγελική, στα χέρια των Αρχών έπεσε και μία ακόμη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία υπέθαλπτε την Αγγελική.
Η γυναίκα που συνελήφθη είναι η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου, οι οποίοι εκτίουν ποινές κάθειρξης έχοντας καταδικαστεί ως μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς». Η γυναίκα συνελήφθη ενώ είχε προσέλθει στο γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας.
aggeliki-ksiros-mesa-sillipsi-2