30 Ιαν 2015

«Αντώνη Σαμαρά παραιτήσου» - Φουντώνει το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα


«Τυφώνα» εσωκομματικών αντιδράσεων έχει προκαλέσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Γενάρη για τη Νέα Δημοκρατία...

Το κυμα των αντιδράσεων σαρώνει όλη την Ελλάδα και ξεδιπλώνεται σε όλες τις πλευρές της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε το ρεπορτάζ (το ρεπορτάζ μέρα με τη μέρα θα απλώνει και θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις) : 

Βολές κατά Αντώνη Σαμαρά σε περιφερειακό επίπεδο 

Μεσσηνία 
Καζάνι που...βράζει η ΝΔ στη Μεσσηνία με πολλά στελέχη να στηλιτεύουν την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να κρατήσει την έδρα στη Μεσσηνία. Όπως μεταδίδει η Ελευθερία Μεσσηνίας στελέχη όπως ο Παναγιώτης Νίκας, ο δήμαρχος της Καλαμάτας και ο Γιάννης Λαμπρόπουλος είναι έντονα δυσαρεστημένοι με τον Αντώνη Σαμαρά.

Κορινθία 
Όπως μεταδίδει το Korinthian News αρκετά στελέχη της ΝΔ και στην Κορινθία χρεώνουν τη μεγάλη ήττα του κόμματός τους στις εκλογές στον Αντ. Σαμαρά ενώ θεωρούν ότι περνάει την εικόνα του μικρόψυχου μη μπορώντας να διαχειριστεί την ήττα του. 

Αχαϊα
Πολλές οι γκρίνιες για τη συντριβή από τον ΣΥΡΙΖΑ στην τοπική ΝΟΔΕ όπως μετέδωσε το Lepanto TV. Την ίδια ώρα όπως μεταδίδει το πατρινό thebest.gr ο γαλάζιος πρώην βουλευτής Αχαϊας Μιχάλης Μπεκίρης ζητά με άρθρο του ξεκάθαρα αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα. 


Πυρ κατά Σαμαρά σε κεντρικό επίπεδο 

Καραμανλικοί 
Στην πρώτη γραμμή στα χαρακώματα κατά Σαμαρά οι καραμανλικοί γαλάζιοι βουλευτές, στελέχη και μέλη με δημόσιες δηλώσεις τους.
Με συνέντευξή του στον Real FΜ ο Γιώργος Βλάχος ζητά ευθέως ανανέωση στο κόμμα, όχι μόνο όσον αφορά το πρόσωπο του Προέδρου αλλά και στην ηγετική ομάδα ενώ κάνει λόγο για λάθη που έγιναν.
Ο δε Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στα Παραπολιτικά ζήτησε να ανοίξει το θέμα διαδοχής του Σαμαρά.
Όσο για απλά μέλη και στελέχη;; Ο Πυρήνας Υποστηρικτών του Κώστα Καραμανλή που αριθμεί πάνω από 11.500 μέλη στο φέισμπουκ με μια ανάρτηση καλεί τον πρώην πρωθυπουργό σε αδειάσει τον αρχηγικό θώκο :«Αντώνη Σαμαρά παραιτήσου» γράφει.

Μεμονωμένοι βουλευτές
Τεταμένες είναι οι σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Μάλιστα η συνάντηση που είχαν χθες το πρωί εξελίχτηκε σε καυγά λόγω των ενστάσεων του κ. Μεϊμαράκη για τη στρατηγική του φόβου.