18 Δεκ 2014

Λέσχη σεξ μόνο για ωραίες: Γόβες στιλέτο, σαμπάνια και οι άντρες σπίτι!

Γόβες στιλέτο, απαλή μουσική και άφθονη σαμπάνια να ρέει. Με μια πρώτη ματιά κάποιος θα πίστευε ότι πρόκειται απλά για ένα τυπικό ladies' night.

Όλα όμως αλλάζουν γύρω στις 10 το βράδυ.
Μια ελκυστική γυναίκα μένει με τα εσώρουχα και παίρνει τη θέση της στο τραπέζι. Μια γραμμή αλάτι απλώνεται πάνω στους μηρούς της, ένα σφηνάκι τεκίλα τοποθετείται στην κοιλιά της και μια φέτα λεμόνι στο στόμα της.

Οι πιο παιχνιδιάρες και πρόθυμες παίρνουν θέση και το παιχνίδι Body Tequila ξεκινά έως ότου δημιουργηθούν τα πρώτα ζευγάρια που μεταφέρουν το παιχνίδι στα διαθέσιμα υπνοδωμάτια για να συνεχίσουν το πάρτι!

Αυτό είναι το Skirt Club, το πρώτο σεξ κλαμπ μόνο για στρέιτ γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο, "πνευματικό παιδί" της Geneviève LeJeune.

"Δοκίμασα τα σεξ πάρτι της ελίτ με τον σύντροφό μου και διαπίστωσα πως κατά βάση κυριαρχούνται από άνδρες, συχνά μεθυσμένους και ακόλαστους.

Από ό,τι φαίνεται όσες γυναίκες ήταν εκεί είχαν πάει για να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους. Ήθελα κάτι διαφορετικό. Κάτι πιο λαμπερό και έτσι αποφάσισα να το δοκιμάσω με μια ομάδα ενδιαφερόμενων φίλων, αφαιρώντας όμως τους άνδρες από το κάδρο.

Συνειδητοποίησα πως οι περισσότερες γυναίκες που έλκονται από γυναίκες δεν είναι απαραίτητα ομοφυλόφιλες. Είναι η ρευστή φύση της σεξουαλικότητας. Τα περισσότερα μέλη μας είναι παντρεμένες ή έχουν μακροχρόνιες σχέσεις και το Skirt Club είναι ένα μέρος για να περάσουν μια άγρια νύχτα προτού επιστρέψουν στις ενήλικες ζωές τους", σημείωσε η 34χρονη Geneviève.

Μέσα σε ένα χρόνο έχει κατορθώσει να αποκτήσει πιστό κοινό, έχοντας όμως αυστηρά κριτήρια ένταξης στην ομάδα.

"Είναι ελεύθερο να συμμετάσχεις αλλά θα πρέπει ένα υπάρχον μέλος να σε συστήσει και το πιο σημαντικό να είναι σέξι, πολύ σέξι.

Μέλη μας είναι πολύ λαμπερές γυναίκες. Περιμένουν ένα συγκεκριμένο πρεστίζ σε εκδηλώσεις και προσδοκούν ένα συγκεκριμένο επίπεδο γυναικών με τις οποίες θα παίξουν", υπογραμμίζει.

Πηγή: Dailymail