31 Οκτ 2014

Ωχ! Mεσήλικας υπουργός βιώνει τον έρωτά του...

Mεσήλικας υπουργός βιώνει τον έρωτά του με την κατά 30 χρόνια νεότερη συνεργάτιδά του. Πιστεύει πως η ανιψούλα βρίσκεται μαζί του γιατί είναι όμορφο και γοητευτικό παλικάρι… Όπως όλοι οι υπουργοί άλλωστε.
Για αυτήν όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι, αφού στο βιογραφικό της έχει γράψει κι άλλους μεσήλικες ισχυρούς από το χώρο της τηλεόρασης και της πολιτικής. Κάτι σαν επάγγελμα, σαν καριέρα. Κρίση έχουμε.
Ο προ-τελευταίος ισχυρότατος παντρεμένος πολιτικός, που σαγήνεψε η νεαρά 30χρονη δασκάλα του... έρωτα, κατάφερε να απαλλαγεί εγκαίρως από τα φουστάνια της (λίγα φοράει) και να τη διώξει, προτού το σούσουρο πάρει διαστάσεις σκανδάλου.
Η νεαρά δεν πήγε μακριά, αποσπάσθηκε στο γραφείο του εν ενεργεία υπουργού της ιστορίας μας, και «πήδησε» στην αγκαλιά του, σαγηνεύοντάς τον με τα ερωτικά της κόλπα, χάδια και ..γλυκά λόγια.
Ο υπουργός (μας) έχει χάσει το μυαλό του και καθημερινά κάνει γκάφες. Από την άλλη η μικρή με περίσσια καπατσοσύνη και με βήματα γοργά, αποκτά εξουσία στο υπουργείο και την προσωπική του ζωή, σε τέτοιο βαθμό που αναρτά στο facebook απροκάλυπτα φωτογραφίες από τα τοπία που επισκέπτονται στα ταξίδια τους, προσαρτώντας τους σχετικούς ποιητικούς αναστεναγμούς. Ναι τα ταξίδια τους! Γιατί ξεχάσαμε να σας πούμε πως ο υπουργός (μας) ταξιδεύει.. ταξιδεύει πολύ! Μόνο εκεί βρίσκει ησυχία με την μικρή του. Και τώρα.. τώρα προγραμματίζουν «ημέρες μέλιτος» για τόπους μακρινούς κι ονειρεμένους.
Τα ταξίδια του όμως, δεν φαίνεται να τον πηγαίνουν μακριά στη ζωή. Γιατί, πρώτον η μικρή δεν είναι φυσικά ερωτευμένη και μαζεύει στοιχεία (βλ. υπόθεση Ζαχόπουλου), δεύτερον γιατί οι Έλληνες στην κρίση θα «βαρεθούν» να πληρώνουν τα αναίτια ταξίδια και τους έρωτες και των δύο τους και τρίτον.. γιατί ο υπουργός (μας) είναι και ..παντρεμένος με ..παιδιά.
Οι πολιτικοί αντίπαλοι, του φιλόδοξου υπουργού (μας), τρίβουν τα χέρια τους, γιατί πως να το κάνουμε.. κάποιος του την έστειλε την μικρή και τώρα τον περιμένουν να πέσει! Κάποιος από τους παραπάνω τρεις λόγους ή και οι τρεις μαζί θα σκάσουν.
Το πιθανότερο όμως είναι πως επειδή ο ίδιος, ανίκανος, δεν μπορεί ούτε από το γραφείο του να την διώξει και να απαλλάξει τους Έλληνες από έξοδά της, το Μαξίμου σίγουρα θα λάβει τα μέτρα του και θα τους διώξει και τους δύο. Πολύ πριν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Μετά τον ΕΝΦΙΑ, τα ροζ σκάνδαλα του έλλειπαν του Σαμαρά.
Ο γεροντο-έρωτας είναι σε πλήρη εξέλιξη...
TΣ.Τ.