20 Σεπ 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δαραβίγκας & Kάλαγκμπορ "πορτιέρηδες" του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου! (ΦΩΤΟ)


Γράφει η παρούσα Ζένια Πολυδώρου

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργάνωσε σήμερα, Παρασκευή στις 2:00 μ.μ., εκδήλωση υποδοχής προς τιμήν των ελλήνων μελών του Ε.Κ. που εξελέγησαν στις ευρωπαϊκές εκλογές του Μαΐου 2014.

Σκοπός της εκδήλωσης, όπως ανέφερε η prive πρόσκληση, ήταν η παρουσίαση και γνωριμία των ελλήνων ευρωβουλευτών με τους εκπροσώπους του Τύπου και των ΜΜΕ, καθώς και φορέων, επαγγελματικών Ενώσεων, ΜΚΟ, πανεπιστημιακών  και άλλων Οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών με τους οποίους το Γραφείο μας έχει αναπτύξει συνεργασία και τακτική επικοινωνία.
Ανάμεσα στις καλλίγραμμες υπάρξεις της κλειστής εκδήλωσης (που είχε άφθονο οίνο και μεζεδάκια) παρευρέθηκε και η ταπεινότητά μου. Τα φώτα, όμως, του ενδιαφέροντος των παρευρισκόμενων ευρωβουλευτών κέρδισε η tv περσόνα, πρώην ΑΝΕΛιώτισσα και ΝΔμοκράτισσα, μοντέλα Κατερίνα Κάλαγκμπορ (βλ. π. συνοδ. φωτ.) και ο προσφάτως αποπεμφθείς από τον ΟΚΑΝΑ, πανταχού στο κέντρο πληρών και αγαπημένος θαμώνας του Pierro's στην πλατεία Κολωνακίου (πάντα με νεαρές κοπέλες που αναζητούν μια μοίρα στον ήλιο). κ. Δαραβίγκας (βλ.π. συνοδ. φωτ. από την εκδήλωση).

Οι ευρωβουλευτές που αναγνώρισα και παρευρέθησαν ήταν ο κ. Κύρτσος, η κ. Βόζεμπεργκ, ο κ. Κεφαλογιάννης, ο κ. Παπαδημούλης και ο κ. Μαριάς, αλλά και η δημοσιογράφος -συχνά ευρισκόμενη σε πολιτικά events- Λώρη Κέζα του Βήματος, η Ματρώνη Δικαιάκου και η Λουκρητία η αμαρτωλή του protagon.
Στα αρνητικά της εκδήλωσης, το στοίβαγμα των ιδιαιτέρων -κατά τα λοιπά- καλεσμένων σε ολίγα τετραγωνικά, επί της Αμαλίας 8, στο Σύνταγμα.
Προσωπικά, χρεώνω τη σημερινή μέρα σ' έναν χαμένο χρόνο ζωής και για λόγους αξιοπρέπειας δεν αιτούμαι αποζημίωσης από τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας και τον σέξι επικεφαλής της, κ. Λεωνίδα Αντωνακόπουλο.