30 Σεπ 2014

Νευρική κρίση στη ΝΔ: Ζήτησαν από τον Α.Τζιτζικώστα να αυτοδιαγραφεί...!

Tαραχή έχει προκαλέσει στη ΝΔ και στην κυβέρνηση η πρόταση του νεοδημοκράτη περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Α.Τζιτζικώστα για άμεση παραίτηση του Α.Σαμαρά από την πρωθυπουργία και ....σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας.
 
Οι πρώτες εισηγήσεις που δέχτηκε ο Α.Σαμαράς από τους συνεργάτες του ήταν να διαγραφεί από το κόμμα ο Α.Τζιτζικώστας, αλλά οι ψυχραιμότεροι αντιλήφθηκαν ότι το μόνο που θα πετύχαιναν, δεδομένου ότι δεν πρόκειται για έναν απλό βουλευτή αλλά περιφερειάρχη  του κέντρου του νεοκαραμανλισμού, θα ήταν να τον ηρωοποιήσουν (αν και δεν παρέβη κάποιον δεοντολογικό ή πρακτικό κανόνα ζητώντας τον σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας).
 
Αντίθετα ο γενικός γραμματέας του κόμματος, αυτή η τεράστια μορφή που ακούει στο όνομα Α.Παπαμιμίκος ζήτησε από τον Α.Τζιτζικώστα να...αυτοδιαγραφεί.
 
Συγκεκριμένα πριν από λίγο ο Ανδρέας Παπαμιμίκος μιλώντας στον Real fm και το Ν. Χατζηνικολάου, δεν έθεσε θέμα διαγραφής του Α. Τζιτζικώστα, ζήτησε... 
όμως από αυτόν να παραδώσει ο ίδιος την κομματική του ταυτότητα!
 
Ο Γραμματέας της Κ.Ε. της ΝΔ επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Α. Τζιτζικώστα, τον κατηγόρησε ότι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και είπε ότι του απέστειλε πρόσκληση, όπως σε όλα τα στελέχη και μέλη του κόμματος για να παραβρεθεί στα γενέθλια της ΝΔ στην Χαλκιδική.
 
Κύκλοι του Α.Τζιτζικώστα σχολίασαν την πρόταση Παπαμιμίκου, "την κομματική ταυτότητα πρέπει να την παραδώσουν αυτοί που παραβίασαν και ξέχασαν τις αρχές της παράταξης όχι αυτοί που τις τήρησαν και τις εφάρμοσαν".
http://www.defencenet.gr/