21 Ιουλ 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΗ-ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΒΑΣΤΑΖΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΜΑΙΜΟΥ-ΤΟΝ ΚΑΙΝΕ ΟΙ ΟFFSHORE ΚΑΙ ΟΙ “ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ”-ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΕΝΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΓΡΑΠΩΣΟΥΝ



xeiropedesΟι πληροφορίες μας είναι εξαιρετικά διασταυρωμένες και από αρκετές πηγές.Το “ντου” ήταν να γίνει πέρσι το καλοκαίρι. Τον είχαν έτοιμο για να τον συλλάβουν. Μάλιστα ο ίδιος-παλιά καραβάνα στα “ντιβιτζιλίκια”, όπως συνηθίζει να τα αποκαλεί-είχε βάλει λυτούς και..
δεμένους στις αρμόδιες δικαστικές και ελεγκτικές αρχές να ματαιωθεί μεγάλη έρευνα που εκκρεμούσε εις βάρος του. Στις ίδιες προσπάθειες μάλιστα λέγεται ότι “λάδωσε” για να την βγάλει καθαρή. Και τα κατάφερε. Με τις πλάτες του Μαξίμου αφού έπεσε σε κομματόσκυλα που αναφορές λένε ότι πήραν το “κατιτί¨τους. Τώρα η κατάσταση έχει αλλάξει-ειδικά μετά από κρίσεις δημοσίων λειτουργών-οπότε ο φάκελος για τον “ασβό” των media, έρχεται πάλι στο φως.
ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
 Το πρόσωπο ήταν πάντα παρένθετο. Και παρένθετους χρησιμοποιούσε για να κάνει τις δύσκολες δουλειές.  Το καλοκαίρι που πέρασε. Για τον ίδιο έχουν γραφεί πολλά.  Σχετίζονται με τελευταία αγορά που όσοι γνωρίζουν ισχυρίζονται ότι το εγχείρημα της απόκτησης ήταν δικό του αλλά εκπροσωπούσε κολοσσό που κρύβεται από πίσω του.”Μπορεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να αδυνατεί να βρει τους πραγματικούς μετόχους, έστω ένα φυσικό πρόσωπο – όπως τονίζει χαρακτηριστικά και απεγνωσμένα – η οικονομική σύμβουλος της ανεξάρτητης αρχής που μάλλον κλίνει προς την άρνηση της έγκρισης μεταβίβασης…”, γράφτηκε πέρσι για τον ίδιο. Και πως να βρεθεί; Η δουλειά ήταν πολύ καλά κανονισμένη.
“Μπορεί ακόμη και ο ίδιος να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του και να αρνείται την εμπλοκή του στο εγχείρημα. Όμως στην πράξη κάποιοι πιστεύουν ότι τρώμε κουτόχορτο.  Ο μύθος και ο πέπλος μυστηρίου που τυλίγει πάντως το όλο εγχείρημα δεν αποκαλύπτεται μέσω των προσπαθειών κόμματος να βρει τηλεοπτική στέγη. Και όντως κάποιοι σύμβουλοι του αρχηγού του κόμματος, έθεσαν το θέμα επί τάπητος και προσέγγισαν τους διευθυντές του καναλιού και γνωστό δημοσιογράφο που πια εμφανίζεται κάτοχος και διαθέτει ψηφιακή συχνότητα πανελλαδικής εμβέλειας! Σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλύτερα το κόμμα να είχε έρεισμα σε όλη την επικράτεια και όχι μια απλή τηλεοπτική ζώνη σε κάποιο περιφερειακό ή περιθωριακό κανάλι, επί ενοικίω…”, είχε γραφεί κατά καιρούς για το πολλαπλό μυστήριο του κυρίου με το βαλιτσάκι που αλλάζει σπίτια κάθε βράδυ για να μην τον μπουζουριάσουν. Μία στη Δύση, μία στο Στάδιο, μία στα τρία ξενοδοχεία και μία στην Αφρική!
Σύμφωνα με τις πηγές που διαθέτουμε, η αρχή έγινε όταν κατά σατανική σύμπτωση, αγορές εκατομμυρίων προδόθηκαν από την διαδρομή του μαύρου και αφορολόγητου χρήματος.
Στο Μαξίμου οι προστάτες που λαδώνονταν, περίσσεψαν. “Όπως στείλαμε άλλους στη μπουζού θα στείλουμε κι αυτόν. Τι μας εμποδίζει; Είμαστε πανίσχυροι”, μας είπαν αργά χθες τη νύχτα ,οι λινάτσες της ΝΔ. Και που να΄ξεραν τι ετοιμάζεται…http://www.makeleio.gr/?p=132498