16 Μαΐ 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ανακαλείται ΕΚΤΑΚΤΩΣ κι άλλο προϊόν γνωστής εταιρείας!!! Για ποια πρόκειται;;; (PHOTO)



ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ανακαλείται ΕΚΤΑΚΤΩΣ κι άλλο προϊόν γνωστής εταιρείας!!! Για ποια πρόκειται;;; (PHOTO)Στην ανάκληση 2.948 τεμαχίων από το παιδικό στοματικό διάλυμα «Plac Away Junior», με αριθμό παρτίδας MJ114103, προχωράει η εταιρεία «ΩΜΕΓΑ ΦΑΡΜΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.


Πρόκειται για παρτίδα που κυκλοφόρησε μόνο στην Ελλάδα και παρουσιάζει ελαττωματική πλαστικοποίηση του πώματος. Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη παρτίδα, μικρό λευκό πλαστικό κομμάτι, που προέρχεται από το εσωτερικό του πώματος, ενδέχεται κατά τη διαδικασία της συσκευασίας να έχει αποκολληθεί και να έχει πέσει στο εσωτερικό της φιάλης του προϊόντος, κάτι το οποίο εγκυμονεί σημαντικούς κινδύνους σε περίπτωση κατάποσης.

Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε προς την εταιρεία αναφορά ατυχημάτων από καταναλωτές, αλλά μόνο αναφορά από δύο φαρμακεία για διαπίστωση ξένου σώματος μέσα στο μπουκάλι, προτού διατεθεί το προϊόν στον τελικό καταναλωτή.

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και η εταιρεία συστήνουν στους καταναλωτές να απέχουν από οποιαδήποτε χρήση της συγκεκριμένης παρτίδας (MJ114103) του προϊόντος «Plac Away Junior». Επίσης οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει και έχουν στην κατοχή τους προϊόντα της εν λόγω παρτίδας, μπορούν να τα επιστρέψουν άμεσα στην εταιρεία ή στα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης, προκειμένου να λάβουν σε αντικατάσταση νέα αντίστοιχα προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ΩΜΕΓΑ ΦΑΡΜΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στα τηλέφωνα: 210-8188902 (κ. Πανάκη Νατάσα) & 210-8188971 (κ. Αναγνωστίδης Θεοφάνης), ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: tanagnostidis@omega-pharma.gr.
newsbeast.gr