12 Απρ 2014

Καλά κάνει και βρίζει αφού ξέρει ότι η ΝΔείναι μπουρδ@λο! Απίστευτη δήλωση υποψηφίου: Εκμεταλλεύομαι τα κόμματα

Κατά τ'άλλα στους γραφικούς πρωτοκλασάτους της ΝΔ φταίει ο Φαήλος και οι λοιποί δεξιοί... αλλά είπαμε καλά κάνει αυφού το κόμμα είναι ανύπαρκτο...

Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στην οποία συμμετείχε στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με Δράση” στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τον Σπύρο Μάλλη.

Απέναντι στην Εύα Καϊλή, υποψήφια ευρωβουλευτή με την “Ελιά”, η οποία τον είχε στριμώξει, σημειώνοντας τα… οξύμωρα των αντιμνημονιακών θέσεών του, με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Βασίλης Κορκίδης τόνισε ότι σε αντίθεση με την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος… εκμεταλλεύεται τα κόμματα, δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση τη Νέα Δημοκρατία, για να διεκδικήσει μια θέση στο επόμενο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και να επιχειρήσει να περάσει μια διαφορετική ατζέντα στο Στρασβούργο.

Η απάντηση της Εύας Καϊλη, που όπως όλοι αιφνιδιάστηκε από το “αυτογκόλ” Κορκίδη, ήταν να του επισημάνει ότι όσα είπε αποτελούν εσωκομματικό θέμα για τη Νέα Δημοκρατία, και η ίδια δεν θα ήθελε να δώσει συνέχεια.

dexiextrem.
ysterografa.gr