17 Μαρ 2014

Ευρωραγιάς – Με την τρόικα στα μπουζούκια

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ… ΣΕ ΚΡΙΣΗ
Δευτέρα & Τρίτη 17 & 18 Μαρτίου 2014
bouzoukiaΚάνε οικονομία στα λουλούδια Χατζηδάκη…
  • Μας λένε ότι η τρόικα είχε ολονύχτια διαπραγμάτευση με υπουργούς: Όπου ολονύχτια, βάλτε μπουζούκια…
  • Σας αποκαλύπτω λοιπόν, το χθεσινό πρόγραμμα τροϊκανών και Ελλήνων κυβερνητικών:
1) Το παρεάκι ξεκίνησε κατά τις 9 το βράδυ, παρακολουθώντας στο Υπουργείο Οικονομικών το «your face sounds familiar».
2) Κατά τη διάρκεια του σόου υπήρξε έντονη ενδοτροϊκανή κόντρα. Καθώς ο Τόμσεν υποστήριζε τον Σαββιδάκη που έκανε τον Σταμάτη Κόκοτα και ο Μορς τον Κώστα Δόξα που υποδύθηκε τον Τριαντάφυλλο.
3) Μετά, η παρέα ξένων και Ελλήνων κατέβηκε ROMEO και άκουσε μέχρι πρωίας (εξ ου και η ολονυχτία) Νίκο Μακρόπουλο και Γιώργο Γιαννιά.
4) Οι τροϊκανοί έδωσαν παραγγελιές το «Ρίχνω στο κορμί σου σπίρτο να πυρποληθείς» και το «Γεννήθηκα για την καταστροφή (σας)».
5) Τo night life έκλεισε με τον καθιερωμένο πατσά.
  • Και επειδή κάποιοι κακόπιστοι θα χαρακτηρίσουν μυθεύματα τα παραπάνω, σας θέτω το εξής ερώτημα: Που δίνετε περισσότερες πιθανότητες; Να ισχύει το δικό μου σενάριο ή οι υπουργοί μας να επιδόθηκαν σε σκληρές διαπραγματεύσεις με τους τροϊκανούς;
  • Εκτός από την Κριμαία, που ο πληθυσμός με συντριπτική πλειονότητα τάχθηκε υπέρ της ένωσης με την Ρωσία, δημοψηφίσματα έγιναν και σε άλλες περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας, με τα ακόλουθα συγκεντρωτικά αποτελέσματα: Παραμονή στην Ουκρανία 15%, ένωση με την Ρωσία 18%, «Το Ποτάμι» 67% (σ.σ. κλεμμένο είναι)!
ΕΥΡΩΡΑΓΙΑΣ
http://www.nez.gr/archives/33635