24 Δεκ 2013

“Εμφύλιος στην αυλή” του Σαμαρά! – Ποιος είναι ο κ.Χάρης Τομπούλογλου που συνελήφθη για εκβίαση 25.000ευρώ!



xarisΟ κύριος ονομάζεται Χάρης Τομπούλογλου, άνθρωπος της εκκλησίας , πολιτευτής της ΝΔ, υπ.Δήμαρχος Χαλκηδόνας , ενεργό στέλεχος της ΝΔ και στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά!
Η ανακοίνωση για τη σύλληψη:...

Στη σύλληψη του προέδρου του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» προχώρησαν πριν από λίγο άνδρες του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρόεδρος του νοσοκομείου συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να λαμβάνει 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία απαιτούσε εκβιαστικά για τη συνέχιση σύμβασης που είχε συνάψει το νοσηλευτικό ίδρυμα με ιδιωτική εταιρεία.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να δώσει εντός της ημέρας η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Σας υπενθυμίζουμε:
 Σε ποιον υποψήφιο δήμαρχο ρίχνει «δαγκωτό» ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης;
Η απάντηση είναι στο Χάρη Τομπούλογλου, παλαιό πολιτευτή της ΝΔ στη Β΄ Αθήνας, πρόεδρο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», δημοτικό σύμβουλο Νέας Χαλκηδόνας από το 1986 και υποψήφιο δήμαρχο στον Καλλικρατικό δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.
Σύμφωνα με πληροφοριες του makeleiο.gr, πρόκειται για “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” μέσα στις φατρίες της ΝΔ και των αυλικών του Σαμαρά. Ο κ.Τομπουλογλου είναι στενός συνεργάτης του κ.Μουρούτη (Διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ), και διατηρεί άρρηκτες σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά.
Όπως καταλαβαίνετε η δουλειά πήγε “καρφωτή”. Του την “στήσανε” μέσα από τη ΝΔ, αυτοί που δεν τον θέλανε και του την “φέρανε”.
Ενδεικτικό της σοβαρότητας του θέματος είναι ότι την υπόθεση την έχει αναλάβει προσωπικά ο κ. Γεωργατζής.
Θα πραγματοποιηθεί σήμερα αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης στις 17.00 από τον Διευθυντή της Δ/νσης Ασφάλειας Αττικής Ταξίαρχο Δ.Γεωργατζή, ο οποίος και συνδικαλίζεται με τη ΝΔ.
Σας θυμίζουμε ότι στο θέμα με τη βίλα της πεθεράς του Σαμαρά στο Ναύπλιο ( είχε σηκώσει έναν όροφο παρανόμως) που είχε τότε παρουσιάσει το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” στο κανάλι Extra, ο πρωτος που έτρεξε τρέχοντας για να κόψει το θέμα ήταν ο κ.Τομπούλογλου.
 Για να δείτε τι τραβάμε εμείς οι δημοσιογράφοι…
 ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
“Αυτή τη γραφική ευτραφέστατη αρχοντο- κυρία την έχουμε ξανασυναντήσει. Είναι η κυρία Τέτα Κρητικού. Ο θεμέλιος λίθος της οικογένειας Κρητικού στο Ναύπλιο. Πενθερά του μέλλοντα πρωθυπουργού της χώρας, Αντώνη Σαμαρά. Ο άνθρωπος που εδώ και πολλά χρόνια έφτιαχνε τον γαμπρό της ώστε να είναι έτοιμος να κυβερνήσει την πατρίδα με την κόρη της στο πλευρό του ως πρώτη κυρία της χώρας.
teta
Το μεγάλο αφεντικό της πάλαι ποτέ κραταιάς εταιρείας “Κύκνος”¨ που επί των ημερών της σηκώθηκε η παράνομη σοφίτα στο Ναύπλιο(που νομιμοποιήθηκε με βίσματα από το Υπουργείο Πολιτισμού)εθεάθη πριν από λίγα εικοσιτεράωρα, μετά την γνωστοποιήση των αποτελεσμάτων(όπως μας περιέγραψαν)να έχει αρπάξει μια σημαία της ΝΔ, να την χτυπάει κάτω με μανία και να βγάζει άναρθρες κραυγές: “20 χρόνια περίμενα αυτή τη μέρα για να κυβερνήσει ο Αντώνης μου. 20 χρόνια”.
Κάποιος πρέπει να πει στη κυρία ότι η χώρα (ακόμα) έχει ιδιοκτήτες. Τους Έλληνες πολίτες. Ακόμα κυρία Τέτα…”
 ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ “ΣΤΗΜΕΝΗ” ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ
Ο Χάρης Τομπούλογλου, επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Χαλκηδόνας, ελέγετο ότι ήταν το “νούμερο 1 ” για τις εκλογές. Ότι θα έβγαινε με διαφορά!
Όμως τα σχέδια χάλασαν με το έμφραγμα του Δημάρχου τότε Αποστολάκη. Στη συνέχεια ανέλαβε η γυναίκα του η οποία και βγήκε με μεγάλη διαφορά λόγω και της συγκινησιακής φόρτισης που επικρατούσε.
YToyOntzOjM6InNyYyI7czo0NzoidXBsb2Fkcy9maWxlcy9pcG9wc2lmaW9pL2Fwb3N0b2xha2lzX0ctSEFMSy5qcGciO3M6MToidyI7aTo0MDA7fQ
 Η τότε ανακοίνωση του συνδυασμού του Αποστολάκη
«Ο συνδυασμός «Νέα Προοπτική Γ.Αποστολάκης» μετά το ξαφνικό θάνατο του επικεφαλής μας Γιώργου Αποστολάκη συνήλθε σε ειδική συνεδρίαση όπως ο νόμος 3852/2010 ορίζει και αποφάσισε ομόφωνα και έθεσε ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου την χήρα του αποβιώσαντος Ευτυχία (Εφη) Αποστολάκη – Γαϊτανά και καλεί όλους τους πολίτες της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας να ψηφίσουν τον συνδυασμό της νίκης και της νέας προοπτικής».
Κάποιος λοιπόν μέσα από τις φατρίες της ΝΔ μάλλον δεν ενέκρινε την τόσο στενή σχέση Τομπουλογλου – Μουρούτη και σαφέστατα δεν του άρεσε η ιδέα του Δημάρχου Τομπούλογλου, και το “σπρώξιμο” που γινόταν για να εκλεγεί.
Εμφύλιος επικρατεί στην αυλή του Πρωθυπουργού…
tompouloglou_aftodioikisi-620x320 (1)
ΧΑΡΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ 
Στις βουλευτικές εκλογές του 1996 και του 2004, ως υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθηνών, συγκέντρωσε σημαντικό αριθμό ψήφων (26.000 και 27.000) ενώ στους Δήμους Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας αναδείχτηκε πρώτος.
Στις δημοτικές εκλογές του 1986, 1990 και του 1998, εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας, μεταξύ όλων των συνδυασμών ενώ στις δημοτικές εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 45% την πρώτη και 48,5% τη δεύτερη Κυριακή.
Από το 1989 έως το 1993 διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαϊα Κυριακού”, ενώ την περίοδο 2005-2008 επανήλθε στο ίδιο νοσοκομείο ως μέλος του Δ.Σ. Το Σεπτέμβριο του 2012 εξελέγη πρόεδρος του Νοσοκομείου.
Το makeleio.gr επιφυλάσσεται για περισσότερες αποκαλύψεις μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία που θα γίνουν σήμερα το απόγευμα.
 http://www.makeleio.gr/?p=41927