22 Ιουλ 2013

Βόμβα της Ένωσης τέως Βουλευτών: "Η Βουλή αυτή θυμίζει λίγο πριν την χούντα!"

Βαρυσήμαντη επιστολή χτυπάει καμπανάκι
Σε βαρυσήμαντη παρέμβαση με την οποία στηλιτεύει την εικόνα της σημερινής Βουλής η οποία παραπέμπει σε εμφύλιο προχώρησε πριν από λίγο η Ένωση Τέως Βουλευτών-Ευρωβουλευτών. Με ανακοίνωση η οποία διενεμήθη πριν από λίγο στον Τύπο οι ...
τέως Βουλευτές κάνουν λόγο για "Έγκλημα" καθώς τις ώρες της δοκιμασίας η Βουλή αυτοτραματίζεται. "Με αισθήματα λύπης και ιδιαίτερης ανησυχίας η Ένωση των Ελλήνων τέως Βουλευτών παρακολουθεί τον συστηματικά διαπραττόμενο ευτελισμό του Κοινοβουλίου από ορισμένα μέλη του, όλων των πολιτικών αποχρώσεων. Η κατ' αυτή την περίοδο διολίσθηση κάποιων στην ακραία αμετροέπεια και τη χυδαιολογία προσβάλλει βάναυσα τόσο τους πολίτες που τους εξέλεξαν όσο και το θεσμό του Κοινοβουλίου, δηλαδή την ίδια τη Δημοκρατία.
Η προσθήκη καταδικαστέας βίας, στη χυδαιολογία και στην αμετροέπεια παραπέμπει στην προδικτατορική περίοδο εκείνης της άλογης και οξυμένης κοινοβουλευτικής πορείας, που προετοίμασε ψυχολογικά το έδαφος για την έλευση της εθνοκτόνου 21ης Απριλίου. Αυτό κανένας δεν πρέπει να το ξεχνά" επισημαίνουν ,με νόημα οι τέως Βουλευτές και Ευρωβουλευτές.
Η Ένωση των τέως βουλευτών στην οποία προεδρεύει ο τέως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Πυλαρινός δείχνει ως υπεύθυνους για την εικόνα της σημερινής Βουλής τις ηγεσίες τους ίδιους τους αρχηγούς των κομμάτων αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ας γνωρίζουν οι ηγεσίες των κομμάτων ότι φέρουν τεράστια προσωπική για τα μέλη των κοινοβουλευτικών τους ομάδων. Ιδίως εκείνων που ,ε τους εμπρηστικούς λόγους και τις ανεύθυνες συμπεριφορές τους υπονομεύουν ότι ακόμη στέκεται όρθιο σε αυτή την Πατρίδα".

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πάντως η κατακλείδα σημείωση της ανακοίνωσης στην οποία οι Τέως Βουλευτές-Ευρωβουλευτές αναφέρουν με νόημα : "Κι ας μην ποτνιώνται αργότερα κάποιοι-όπως πολλοί στο παρελθόν - αποτελείγια να του εξωραΐσει η Ιστορία".

Ι.Δ
http://www.parapolitika.gr