4 Φεβ 2013

Τι εύχεται ο Ζώης

«Παρά τη συντονισμένη και επίμονη προσπάθεια να αναδειχθούν σε μοναδικούς πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας, από την μια πλευρά οι μοιρολάτρες οπαδοί του μνημονιακού μονοδρόμου και από την άλλη οι θορυβώδεις και οργισμένοι οπαδοί της ανέξοδης και αδιέξοδης στείρας άρνησης, οι Έλληνες αντιδρούν» αναφέρει σε....
δήλωσή του ο πρώην βουλευτής, Χρήστος Ζώης.
«Αρνούνται τα τετελεσμένα και γυρίζουν την πλάτη σε κάθε προσπάθεια τεχνητής πόλωσης και νέου διχασμού. Κατανοούν ότι μόνο με την ενότητά τους, με την υπηρέτηση και την εφαρμογή ενός σχεδίου εθνικής ανασυγκρότησης της χώρας που θα καταστεί Εθνικό Σχέδιο, μπορεί η Ελλάδα να σηκωθεί στα πόδια της. Να κερδίσει τη χαμένη αξιοπρέπειά της. Να ξαναγίνει σεβαστή από φίλους και αντιπάλους.
Η «Ελλήνων Πρωτοβουλία» μόλις πριν λίγες ημέρες εξέπεμψε το μήνυμα της σε αυτό το μήκος κύματος και υπηρετεί τις ανάγκες και τα αιτήματα των καιρών.
Ανταποκρίνομαι και συστρατεύομαι στους στόχους και τους σκοπούς αυτής  της πατριωτικής πρωτοβουλίας ελπίδας.
Η ευχή μου είναι αυτό το ρυάκι να φουσκώσει, να γίνει ποτάμι και να ποτίσει με ελπίδα τις πονεμένες, απελπισμένες και αγνές καρδιές των Ελλήνων» καταλήγει ο κ. Ζώης.