31 Ιαν 2013

Γιατί ο Σαμαράς συναντήθηκε, πρώτα απ” όλα και όλους, με τον Ερντογάν στο Κατάρ


Τα παπαγαλάκια, με… προκαθήμενη την Σπυράκη του Mega και τον Πορτοσάλτε του ρ/σ Σκάι, μας τάραξαν στην προπαγάνδα για τα τεράστια επιτεύγματα του Σαμαρά με τον… εμίρη του Κατάρ. Αλλά, ο Μεσσίας Μεσσηνίας, δεν είδε τον εμίρη, αλλά, ΜΟΝΟΝ τον Ερντογάν και έναν υπάλληλο του  Al-Thani, τον πρωθυπουργό του. Το «γιατί» εξηγείται από το ....
παρακάτω ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ e- άρθρο του «lobbystasgr.blogspot.gr»:
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013
ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΕΪΧΗ ΣΕ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ. ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!
Γιαννάκη κάτι ήξερες ρε μπαγάσα όταν δήλωνες πριν λίγες ώρες στο CNN , «Ας μας αγοράσουν οι Τούρκοι» …
Μάιος του 2011. Ο Σεΐχης του Κατάρ Al-Thani μεταφέρει την έδρα των επενδύσεων του στην Κωνσταντινούπολη. Μέσω του Ομίλου ABK, του οποίου είναι πρόεδρος, θα επενδύσει στην Τουρκία 4,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

«Ειδικότερα, θα επενδύσω στον ξενοδοχειακό τομέα έτσι ώστε να έρχεται περισσότερος κόσμος. Στο εξής θα κατευθύνω τις επενδύσεις μου στην Ευρώπη από εδώ την Κωνσταντινούπολη. Παλαιότερα η Τουρκία ήταν μια από τις χώρες με τις οποίες βρισκόμασταν σε απόσταση, όμως με τα βήματα που έκανε ειδικά η σημερινή κυβέρνηση, προσεγγίσαμε μεταξύ μας σε μεγάλο βαθμό».
Σε πρώτη φάση, θα επενδύσει εντός 3 ετών το αργότερο, 4,1 δισεκατομμύρια δολάρια στην Τουρκία και στη συνέχεια με ένα νέο προϋπολογισμό θα επενδυθούν μεγαλύτερα κεφάλαια.
Ο Σεΐχης επισήμανε ότι η Τουρκία αποτελεί μια σημαντική δύναμη της περιοχής και δίδει πολλές ευκαιρίες στους επενδυτές. Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι η Τουρκία είναι από τις πιο αναπτυσσόμενες οικονομίες στον ευρωπαϊκό χώρο και στην περιοχή, και ασφαλώς υπάρχουν και στενές σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και αραβικού κόσμου.
Η στρατηγική του σεΐχη προχώρησε πολύ γρήγορα. Έβαλε μπροστάρηδες τους Tούρκους ασφαλίζοντας έτσι τα πετροδόλαρα του.
Μπροστά, Παμπούκης και αξιωματούχος του Κατάρ υπογράφουν, πίσω, ΓΑΠ και εμίρης, απλώς, είναι παρόντες. Ο εμίρης αυτή τη φορά ΔΕΝ συζήτησε, καν, με τον ομότιμό του, Σαμαρά!
Το Κατάρ έκανε πίσω σε όλα τα μεγαλόπνοα σχέδια του. Αστακός, Ελληνικό, Εκκλησία κ.τ.λ. Αντίθετα τούρκικοι όμιλοι αγοράζουν μαρίνες. Ο «κελεμπίας» επενδύει στους Tούρκους και αυτοί στη Ελλάδα.
Το ίδιο θα συμβεί και με τις συμμετοχές του σε ALPHA (: Κωστόπουλος) και ΕΛΛΑΚΤΩΡ (: Μπόμπολας). Γι΄αυτό ο Σαμαράς φωνάζει για δυνατό σοκ (επενδύσεις) που πρέπει να γίνει στην Ελλάδα. Ο Λάτσης παίζει δυνατά για το Ελληνικό. Συνέταιρος με τους Tούρκους στις μαρίνες αυριανός συνέταιρος και σε άλλες δουλειές που θα πάρει. Μήπως βρεθεί και στα σπλάχνα του Κωστόπουλου και του Μπόμπολα;
http://lobbystasgr.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8428.html