31 Ιαν 2013

Aπελπισία: Δίνουν μάχη για έναν κάδο σκουπιδιών σε καλό πόστο!

Aπελπισία: Δίνουν μάχη για έναν κάδο σκουπιδιών σε καλό πόστο!Η φτώχεια έχει φέρει πλέον μια μεγάλη κατηγορία ανθρώπων σε όρια μεγαλύτερα και από αυτά της εξαθλίωσης.
Σε αυτές τις κατηγορίες πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι ρομά και οι μετανάστες.
Όμως υπάρχουν πλέον και....
πολλές περιπτώσεις κανονικών οικογενειών που ζουν εδώ και πολύ καιρό, κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Ποια είναι η είδηση;
Kados Skoupidion
Γίνεται καθημερινά πρωί και βράδυ πραγματική μάχη από διάφορους τέτοιους δυστυχισμένους ανθρώπους για το ποιος θα εξασφαλίσει τον έλεγχο κάδων σκουπιδιών που βρίσκονται σε στρατηγικά πόστα !!
Δηλαδή έχουν μεγάλες πιθανότητες να βρουν τροφές ή χρήσιμα για την ανακύκλωση πράγματα.
Τέτοιοι κάδοι για παράδειγμα είναι αυτοί που βρίσκονται πλησίον σε μεγάλα γνωστά Super market τα οποία δύο φορές τουλάχιστον την ημέρα πετούν πολλά φρούτα και λαχανικά που δεν είναι κατάλληλα για τους πάγκους τους. Ενδεχομένως και κάποια μη κατάλληλα τρόφιμα.
Στους μπλε κάδους πετούν πάρα πολλά πράγματα από χαρτί γυαλί ή μέταλλο κατάλληλα για ανακύκλωση .
Kados Skoupidion1
Επίσης προνομιακοί κάδοι θεωρούνται αυτοί που βρίσκονται πλησίον σε κρεοπωλεία ,ιχθυοπωλεία , μανάβικα , πιτσαρίες, ταβέρνες και φάστ-φουντ.
Οι έχοντες τον έλεγχο του προνομιακού κάδου, αδειάζουν τα χρησιμότερα γι αυτούς πράγματα κάτω στο δρόμο και αρχίζουν την διαλογή που μπορεί να κρατήσει τουλάχιστον μια ώρα!
Για να πιάσουν όμως ένα τέτοιο καλό πόστο κάθονται με τις ώρες και περιμένουν ενώ πολλές φορές θα χρειαστεί να “μονομαχήσουν” και με άλλους υποψήφιους για το πόστο!
Πηγή: sfedona